Hakeminen

Etsitkö vuokra-asuntoa Pudasjärveltä?

Pudasjärven Vuokratalot Oy vuokraa kohtuuhintaisia rivi- ja kerrostaloasuntoja kaupungin keskustan tuntumasta. Muutama asunto löytyy myös Syötteeltä. Asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. Myös ikääntyville on omia kohteita, joissa erityistarpeet on otettu huomioon.

Vuokraamme myös Pudasjärven kaupungin omistamia asuntoja sekä Pudasjärven asumispalvelusäätiön asuntoja.

Asunnon hakeminen sujuu vaivattomimmin sähköisesti klikkaamalla alla olevaa kuvaa. Voit myös halutessasi tulostaa hakemuksen ja toimittaa sen joko Vuokratalojen toimistoon aukioloaikoina tai toimiston ulko-oven vieressä olevaan postilaatikkoon. Tulosta hakemus tästä.

Teemme asukasvalinnat voimassaolevien hakemusten perusteella. Asuntohakemus on voimassa 6 kk hakemuksen jättöpäivästä. Mikäli haluat muuttaa hakemustasi, jatkaa voimassaoloaikaa, tai jos asunnontarpeesi menee ohi, muista ilmoittaa asiasta asiakaspalveluumme. Mikäli et pysty täyttämään hakemusta sähköisesti, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tarjoamme asuntoa hakemuksessa olevien tietojen perusteella, joten hakemus kannattaa täyttää huolella.

Tarkastamme kaikkien asunnonhakijoiden luottotiedot. Maksuhäiriömerkinnät voivat vaikuttaa sopimuksen ehtoihin tai vakuuden määrään. Ne eivät kuitenkaan ole este asunnon saannille.

Asukasvalinnoissa noudatetaan valtioneuvoston vahvistamia varallisuusrajoja. Voit lukea lisää asukasvalinnasta Aran asukasvalintaoppaasta.