Asukastoiminta

Pudasjärven Vuokratalojen asukkaat voivat vaikuttaa omaan asumiseen ja ympäristöön osallistumalla asukastoimintaan. Yhteinen asukaskokous järjestetään vuosittain ja siihen voivat osallistua kaikki yhtiön asukkaat. Asukkaat voivat perustaa myös omia asukastoimikuntia osoitteittain tai alueittain. Tällä hetkellä asukkaiden keskuudessa toimii kaksi asukastoimikuntaa. Kaikki halukkaat pääsevät mukaan asukastoimintaan.

Asukastoimikunnan jäsenet miettivät yhdessä tapoja, joilla voidaan parantaa yleistä viihtyvyyttä, järjestystä ja turvallisuutta sekä kehittää kiinteistöjen kuntoa. Asukastoimikunta tekee yhteistyötä asukkaiden ja vuokranantajan kanssa. Asukastoimikunnat voivat tehdä aloitteita havaitsemiensa epäkohtien ja puutteiden korjaamiseksi, ottaa kantaa korjaus- ja peruskorjaussuunnitelmiin sekä käsitellä vuokrantarkastuslaskemia arakohteissa. Asukastoimikunnat ovat kiinteistönomistajalle tärkeä yhteistyökumppani, joka voi oikeasti vaikuttaa.

Toimikunta voi myös nimittää yhden asukasvalvojan seuraamaan ja tarkastamaan vuokranmääritysyksiköiden sekä talouden- ja hallinnon hoitoa.

Lisätietoa asukastoiminnasta voit kysyä asuntotoimisto@pudasjarvi.fi tai puhelinnumerosta 050 409 8190.

Asukaskokouksen esityslistat

4.5.2017 asukaskokouskutsu

Asukaskokouksen pöytäkirjat

1.2.2016 asukaskokouksen pöytäkirja